Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du har den i radion...(fri översättn. av Roxy M)


åh ja

 

Dina ögons skiftningar
överraskar mej igen
Var var jag, hur skulle jag veta?

en film, inte nu, inte när
vår musik den finns här i min bil

Ett band spelar upp, på radion
Med rytmer och rim på gitarr
De spelar för dig, på radion

Så det kom att bli vår sång
genom hela sommarn lång
Dag och natt driver ut till havs

Vi åker hem efter filmen
stämmor ljuder ut i din bil

Ett band spelar upp, på radion
Med rytmer och rim på gitarr
De spelar för dig, på radion

Lång tid sen vi sa hejdå
och nu lever vi isär
Men var är jag, vart kan jag gå?

Vi är på väg och vår låt
spelar högt i en radios dån

Ett band spelar upp, på radion
Med rytmer och rim på gitarr
ett band spelar upp, på radion

de dränker tårarnas sång
de spelar för dig på radion

 

oh yeah

 

 

 




Fri vers av Po VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-02 13:59



Bookmark and Share


  tom boreland
kan känna
den tid
vi låg på vägarna
och bandet sov
får jag chansen igen
så tar jag den
på alla nivåer
2012-10-02

    ordskalv
Målande, vackra bilder från en svunnen tid. Jag uppfattar texten som en låt.
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP