Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag när jag vad dumpad av "mitt livs kärlek"- a.k.a min första pojkvän i gymnasiet. Det hade gått ungefär en och en halv månad, och jag saknade allt så fruktansvärt mycket!


Vana

Och hela tiden kommer sådana ögonblick, flashbacks.
Har det inte har hänt något på hela dagen
så kommer det i alla fall alltid
när jag ska sova.

Jag lägger mig i samma position
på vänster sida
långt ut på sängen.

Först brukar jag
lite demonstrativt
lägga mig på mage åt andra hållet.

Men det är inte lönt.

Föreställer mig att jag har en arm under halsen och en över midjan.
Ett ansikte som andas vid min nacke.

En kropp som ramar in min.




Fri vers av Mordvapen
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-03 18:07



Bookmark and Share


  Robin V
Så hemsk den där sorgen. Väl förmedlat och med stor igenkänning.
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mordvapen
Mordvapen