Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efteråt

 

 

vid de grå murarna

stiltje

fukt

 

och oerhörda berg

 

i min blick

brinner gryning, röd

kall höst

 

i tystnaden

 

cirklar högt

min bevingade,

 

vakande längtan

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-04 05:19



Bookmark and Share


  Emil Olsson
Kan inte sluta läsa den, gott jobb!
2012-10-05

  Minkki VIP
glömde lyssna före kommentaren... vilken förnämlig ton du bjuder på!
2012-10-04

  Minkki VIP
hm, smaksak med det röda... det är lite kul med syftningen bakåt till gryningen och framåt till hösten
2012-10-04

    ej medlem längre
Wow vilken bra text, en liten tanke bara, ta bort ordet röd...
2012-10-04

  SatansSon VIP
Skitbra! ....för att sammanfatta vad jag tycker du åstadkommit i denna fina text!
2012-10-04

  ULJO
Vilken känsla du förmedlar, helt underbart vackert
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP