Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig tills nästa gång

Barnslig längtan
varenda gång
älskar dig tills nästa gång
tills nästa höst
kommer emellan vår
blommor fint doftande kryddor
tusen av tusenskönor
röda rosor




Fri vers av reza.hb
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-04 20:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb