Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ärgade

Betraktandes min smala
Nakna kropp
Urskiljer gropar och dalar
Med naveln, dess mitt

Jag har mina ärr
Välförtjänta, tydligt stora
Fästa i mitt kött
Så det här är mitt

Det avlånga är det som var ditt
Du fick ta med dig en ordentlig bit
Jag drar lillfingret längst dess mitt

Du frågar mig ofta
Hur står det till?
Jag svarar med ärgad röst;
Jag ville förändra världen idag
Men jag kunde inte se den alls
Allt var svart och tyst
Tills din fråga ljöd ljust
Fick mitt sinne förtjust
På nytt




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-04 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bokmärker. Mycket fin :)
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski