Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu dansar älvorna



Nu dansar älvorna på berget

i skymningen

långa slingrande armar

famlar efter mina ben

spindelnäten blänker daggbeströdda

jorden doftar nyfött barn

träden går i höstens färgskala

jag tänder ljus

och njuter

av sköna sommarminnen




Fri vers av aniara
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-04 19:17



Bookmark and Share


  Anira
vilken vacker dikt ........älvdansen ....den älskar jag ....Tack
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara