Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforismer


5okt12

Den som är född i farstun har sannolikt en tamburmajor som mamma.

Om du menar att du bara ”säger som det är” – lever du verkligen i en fantasivärld.

Om inte orden räcker till finns det tio siffror och oändligt många tal. Det är bara att hålla ett av dem.

Satsa på det förflutna ty nuet saknar framtid.

Att hålla tyst är lättare gjort än sagt.

Vore pengar bokstavligt talat allt, skulle det inte finnas något att köpa för dem.

Tankfull som en bil när den lämnar macken.

Det är alltid fel människor som kommer till makten för de rätta är inte intresserade.

Den fetlagde tecknaren gjorde en slät figur – men bara på papperet.

Makt korrumperar men maktlöshet förlamar.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-05 14:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga aforismer
av ett
lekfullt sinne
som leker med liv
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP