Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängsullen frusen

Vaken, ut genom fönstret
lägger sig blicken i stillhet

över de istäckta fälten
som om sommaren är
friska klöverängar

dimma över

isvassa mossen med
ängsullen frusen

irrar utan mål

mot herrgårdar
avsålda och stängda
glasrutorna
krossade mot gruset

fönstren igenspikade

rönnslyt, om höstarna
där rönnbären i klasar
och sensommarnässlor

jag har inga svar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ingela Svenson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-15 23:14



Bookmark and Share


    Fridolina
Fantastisk
2013-01-18

  Catharina Edin VIP
Naturlyrik!
jag är imponerad!
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP