Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite reviderad


I förlängningen

vad tänker du på
under din beslöjande blick?

vill du förlänga dina tankar med mina
och låta oss vila där?

genom telepatins styrka försöker jag nå dig
intensivt och uppfodrande
vill jag kyssa dig vid hjärtspetsen

vilka drömmar har du vävt under nätter
i ditt rums mörka vrår?

jag vill du färgar dem med mina

under stark känsloyttring försöker jag se- 
försöker vara i varje bild
omgiven av dina fäger
för att uppleva dina stormar och stiltjen

jag vill förlänga mitt jag med ditt
och sudda ut gränsen mellan tungt och lätt

då du drog bort din blick från min
vällde besvikelsen upp inom mig-
du hade gjort det igen

lämnat mig ute




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-06 17:29



Bookmark and Share


  aol
yycker om känslan starkt berörande
2012-11-21

    ej medlem längre
Tycker om den känslosamma tonen i denna text. Den är vädjande och kärleksfull utan att vara patetisk. En svår konst att behålla balansen. Det har du lyckats med här.
2012-10-13

  anits VIP
Mycket starkt och berörande
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP