Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖSTEKRAMEN

Tröstekramen

den är skön

när tårar faller

 i strid ström

 

Att få smyga sej nära

din varma kropp

det inger hopp

 

 Och när du mej ser

då blir jag lugn

och mot dej ler

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-06 17:37



Bookmark and Share


  aol
verkligen så fin känsla som strömmar ur diktarjaget,
2012-10-08

  ULJO
Mycket berörande och fint poetat
2012-10-08

  Lars Hedlin
Vackert inom!
2012-10-08

  Ninananonia VIP
En fin kram
2012-10-07

  M M Mannheim VIP
Fin dikt...som en kärleksförklaring.
2012-10-07

    ej medlem längre
Ord att bli varm av.
2012-10-06

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt...
2012-10-06

    Ken Cassel
Fint M-L :)
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP