Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reviderad


I dina ögon

Där i den bästa av utfyllnad
täckt av livet självt
spåras utopier

i allt som går igen
når tiden ända fram.

det surfas på vågorna
i dina ögons djup
flyter historien

efter kraftiga skyfall
kommer sköna sommarregn

de löser upp motstånd
formar de val
som tar oss dit vi vill 

 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-14 19:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat.
2014-01-16

  aol
så fint du kan skalda vänen,
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP