Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fucking profant


Jag täljer mina ben vackrare och stampar på din hjärnas grav. Åh, so sorry baby. Sa du aj? Trodde inte det fanns någon kvar. Det blir så när man knackar på tjugofem gånger och inte får något svar.

Hur kan man vara så dum?

Tänker jag där jag samlat morgonens ångestledsenhet för makulering. Och har hällt syra över den klaustrofobiska känslan av lutad. Att man väljer att leva död. Det är ju så fucking profant. Men jag måste erkänna. Du spelar rollen riktigt bra. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-07 14:19



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Är du inte på gränsen till lite För snäll mot föremålet för din berättigade och synnerligen befogade ilska?
Kramar om och håller kvar länge!
2012-10-07

  Per Blomqvist
Spretiga tankar och skönt forcerat tempo. Rädd för refusering?
2012-10-07

  Ninananonia VIP
Tycker om denna..den känns annorlunda... gillar ditt porträtt också... superfint...
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP