Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligheten tvingar mig till " time out " en tid, från det jag älskar, men jag kommer igen!


Himlen får vänta en stund

 

Stjärnorna gnistra

 jorden är rund

jag måste nu vila

på årorna en stund

 

Vila mig från rymdfärd

från ordens poesi

ägna mig åt verklighetens

strama despoti

 

Avsluta en smärtsam

lång separation

förflytta mig från skuggans

blåsvarta ton

 

Mot ljuset mot bruset

i kärlekens namn

när skeppet äntligen

nått sin trygga hamn

 

Jag lägger vingarna

på hyllan en tid

för att kämpa en sista

avgörande strid

 

Men lugn mina vänner

jag kommer igen

som en fräsande komet

på himlen och sen

jag skriver så pennan

glöder med kraft

med en styrka

som jag aldrig tidigare haft

 




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-07 18:46



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Stark text, och jag kikar lite extra på de sista raderna du skrivit.
"Men lugn mina vänner

jag kommer igen

som en fräsande komet

på himlen och sen

jag skriver så pennan

glöder med kraft

med en styrka

som jag aldrig tidigare haft"

/Jenny
2012-10-16

  ResenärGenomLivet VIP
En lite känslosam men hoppfull text...önskar dej allt gott...
2012-10-13

  ULJO
Fint poetat
2012-10-13

    ej medlem längre
Mycket väl skrivet. Lycka till dig..
2012-10-10

  Ljusletaren
Lycka till och välkomment åter/ kram
2012-10-08

  Linda CH VIP
Fint beskrivet om livets toppar och dalar. Hjärtligt välkommen tillbaka SNART!
2012-10-08

  Skogsfen.
Så mitt i prick du beskriver hur livet gör krumsprång och att vi efter det svarta kommer igen. Vi väntar på dig här, Kram
2012-10-08

  Siggesdotter
Vilken fin dikt om hur verkligheten ibland kommer i vägen för alla drömmar. Men allt har sin tid - skönt höra att du kommer igen/Kram :-)
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge