Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad finns i våra drömmar.


Var är du?

Ena sekunden fanns du precis framför mig,
i andra var du borta.

Jag letade efter dig,
du var inte där.

Sökte överallt och hemma efter dig,
du var fortfarande inte där.

Visste ej vart du tagit vägen.
Aldrig förut hade jag känt mig så ensam.

Blev ledsen och förvirrad,
aldrig hade jag saknat någon så mycket.

Vaknade och kollade klockan
insåg kort senare att det var en dröm.

Saknaden var dock lika stor när jag var vaken.
Vill fortfarande leta efter dig.

Känna vår kärlek en sista gång.

Ge dig en kyss och säga

att jag ÄLSKAR DIG.




Fri vers (Fri form) av Decerto
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-07 23:37



Bookmark and Share


  Decerto
tack magica :)
2012-10-14

  Magica VIP
Så fint, dock smärtsamt, väl förmedlat!
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Decerto
Decerto