Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en upplevelse, eller känsla i sig.


Hypnos


Du andas in,
.... andas ut
kroppen slappnar till sist av
och du flyter iväg...långsamt långsamt
pulsen slår dovt och lugnt
och livet? ja det återgår till
begynnelsen av det som en gång var.
Beslutsamheten lyser igenom dig,
tänker jag när bilder av dig projiceras
på näthinnan.




Prosa av ~Leonardo~
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-08 19:14



Bookmark and Share


    leelee
Intressant att få en inblick i känslan vid hypnos. Har absolut ingenting att referera till själv. Tack!
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~