Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivklåda, enligt mig! Är man bara för att man tänker hmm?


en ide'

"Fan vet egentligen"
-Så tänkte du,
när du vandrade stilla efter havet
på stranden
begrundande de ännu otänkta tankar
som snart skulle poppa upp.
som små såpbubblor mot en azurblå himmel.
Nyförlösta som oskyldiga nyfödda barn.




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-09 19:00



Bookmark and Share


  erkki
Ja... vad kommer man att fundera på om en stund? Havre fan!
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~