Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utflykt

hela staden lindades in i en sjal

som utgjordes av berg

alla bostäder såg så små ut från höjden

hustaken var illröda

precis som deras dröm om lite eld

från en bortglömd tändare

hon betraktade honom

kände de bittra hjärtslagen

i den lilla pojken

han må ha misslyckats att tända en brasa

men lyckades att fånga hennes hjärta

med bara sina mjuka händer

allt som behövdes var en omvänd tolkning

av vad de valde

att kalla lycka




Fri vers av Rise Little One
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-10 11:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja,lycka tolkar vi på olika sätt...fint skrivet...
2012-10-10

    Ken Cassel
hihihi

Fint Thu!

- : ))
2012-10-10

  Järnkatten
Tänk vad dom små detaljerna betyder ibland,
finstämd och berörande text :)..
2012-10-10

  edikt/Benedikte
Oj vilka vackra bilder det flimrar förbi i varje mening!
Fin
B
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One