Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet inte om det är solen

eller känslan av
drömmen
sömnen
som fyllt
mig
men det är
iallafall

en bra dag

tack!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-10 10:36



Bookmark and Share


  NiklasB
Kanske som ett dagens mantra, fast lite långt? :)
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP