Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanslag (100tecken)

Om en dikt är bättre,
ju kortare den är...

Då vore den optimala dikten -
ett mellanslag,

som sen läsaren själv får tyda...

 

-------------------

Hitta fler dikter på precis 100 tecken,
Sök efter taggen "100tecken"
 

Programförklaring finns på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1307588

 

Bilden föreställer mungbönor




Fri vers (Prosapoesi) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 534 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-10-10 21:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-10-16

    ADI Nehlin
:-) tål att tänkas på
2012-10-16

  Federico Romano

2012-10-16

  Madeleine Richter
Tyvärr syns inte min kommentar.
2012-10-16

  M M Mannheim VIP
Är mellanslag samma som tomrum?
2012-10-15

  Annika Persson
Och den ena mungbönan sa inte så mycket,
visste redan att det fanns ett sting i den,
och den andra gnydde lite för sig själv...
2012-10-14

  Annika Persson
En sista kommentar för sekunden

Sammanhang - alla mungbönor är gröna,
det är de små nyanserna som skiljer
dem åt, och som avgör vilka som är
godast.

2012-10-14

  Annika Persson
den bästa
2012-10-14

  Minkki VIP
jag håller med Mats, att minst ett tecken före och efter bör synas för att man ska förstå den förnämliga dikten..... och då blir en hundratecknare . .
(för den händelse jag verkligen räknade rätt vid tangenttrycken;)
2012-10-12

    sajo
Ja eller som månen som också man kan se skriver sin dikt
genom symboler som ) kommer ord (avstavas gör orden O Fullskrivet är mitt papper

Gillar din text
2012-10-11

  M M Mannheim VIP
Ja, eller bara. . (punkt) för då vet läsaren att det finns något före punkt och att efter punkt är det slut. Så där har du världens kortaste dikt!

2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)