Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför just hon?


Jag såg ditt leende,
Du såg mig igen.

Dina ögon lockar,
dina ord chockar.

Smärtan är min fiende,
rakbladet är min vän.

Mitt hjärta nekar,
att namnet ditt i huvudet ekar.

Känslor skadar mig,
det gör DU med.




Bunden vers av Greggez
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-11 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Greggez