Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon finns inte längre i mitt hjärta,

När psykisk trygghet går före fysiskt nöje.

När bladet är dig närmre än ditt eget skinn.

När en tanke är värre än smärta.

Måste du glömma alla känslor, måste du glömma henne.




Bunden vers av Greggez
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-18 21:58



Bookmark and Share


  Drömfångare
Mycket sanning bakom dina ord.
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Greggez