Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haft en dröm

Alla vi har varit barn, haft en dröm, levt den.

Vissa lever den än idag, vissa lever inte alls.

Jag vill leva, jag vill drömma.




Fri vers av Greggez
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-11 17:25



Bookmark and Share


  anita VIP
Bra skriven
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Greggez