Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom svärtan

 

Ibland. 

Måste jag påminna mig själv om att sätta fötterna,
just där hav möter hav och allting killar.

Ja.

Just på den plats där jag kan falla bakåt och fångas.
Där himlen räcker längre och där Louis kan smeka örat.
Som en påminnelse om allt det vackra som gömmer sig.
Också de dagar när svärtan slukat min hjärna
och ögonen ligger gråtande i en skål med suckar. 

Hör du? Vad jag viskar i ditt öra?





Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-12 12:32



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Vilken känsla. Mycket bra! Känns!
2012-10-12

  LenaJohansson VIP
mycket VACKERT!
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP