Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ STEG

Ska börja

att ta små steg nu

så jag inte når målet

så snabbt

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-12 13:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra at ta babysteg...så sakta kommer man fram och missar inte saker på vägen!
2012-10-14

  ULJO
Väl tänkt
2012-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Det sägs ju att det är resan som gör det...
2012-10-12

    ej medlem längre
bra strategi.. den som väntar..osv
2012-10-12

  Alva Johnsson VIP

Skynda långsamt.
2012-10-12

    ej medlem längre
Väntan och längtan kan vara halva njutningen...
2012-10-12

  M M Mannheim VIP
Ja, även med små steg kan man nå långt, fint skrivet....vad väntar vid ditt mål?
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP