Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagsaktuellt - men bara nästan


Nobelt pris

Vad far blev glad
över att Mo Yan tog priset.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-12 14:33



Bookmark and Share


    Avtuggad
Liksom den mannen, som precis efter svenska akademiens representant annonserat ut vinsten, brister ut i ett; "Fuck yeah!" mitt bland de väluppfostrade.
2012-10-12

    ej medlem längre
...många andra också, säkerligen.
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP