Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under björkars vissnande hänge

En solig höstdag
i en trädgårdsstol mot väggen i skydd mot vinden
vilar ben från ansad skötsel av brunt
katten i knät i spinn
handen smeker förstrött
tanken virvlar med löven
från björkens vissnande hänge
färger dalar mot gräsmattan
lägger en skyddsmatta för smått

och jag andas in kall luft
men på något sätt
värms jag ändå inombords 




Prosa av Rosen VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-13 18:52



Bookmark and Share


  beli
Älskar detta ---- Jag var där <3
2013-02-23

  La Magnólia VIP

Du fångar en vacker och behaglig känsla med dina ord ...
2012-11-24

  aol
bra skriftat vännen,
2012-10-20

  Lars Hedlin
Bra textat!
2012-10-14

  Änglaögon
Härlig känsla...
2012-10-13

    ej medlem längre
den gillar jag
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP