Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudlös

hennes skratt klibbar fast
i mina nervtrådar jag
ligger naken invirad i gråt
när himlen rasar ner får delar
av hennes ögonfärg runt
munnen tycker inte om när hon
gömmer stenar i sina fickor jag har
minnen under naglarna mina händer
saknar hud




Fri vers av stjärnflicka ~
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-02-12 13:57



Bookmark and Share


  Rachel Roth
i denna text fångar du det hudlösa
så känner jag inför den
tycker om
2006-03-03

    nivea
Har inte så mycket mer att säga än att jag känner igen mig i det du skrev och att det var väldigt vackert.
2006-02-12

  DanSan
Härlig dikt! Hudlös, ja vem känner sig inte så emellanåt. Här anas pasion och åtrå "när himlen rasar ner får delar av hennes ögonfärg runt munnen"
som ej är besvarad? Bra uttryck och bra skrivit!!! MVH Dan Cederholm
2006-02-12

  swimsus@gmail.com
Annorlunda upplägg och gripande ingress. Tycker mkt om ditt sätt att skriva!
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

stjärnflicka ~
stjärnflicka ~