Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åren krymper under fotsulor av rädsla



vandrar inte mellan
knogar av betong somnar
inte blå om
nätterna väcks inte
av sirener


tejpa laga sprickorna isär


jag är röd i speglar
gatustenar som gråter
(håll fast släpp
inte


så hårt)



tretusen ögon blinkar röda inatt








Fri vers av stjärnflicka ~
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-03-02 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnflicka ~
stjärnflicka ~