Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir aldrig du och de där centimeterna

dina ögon är som
knivar mot min
ryggtavla

jag går aldrig
itu på riktigt sticker
mig på höftben det
knarrar när jag
går över dina
ryggkotor

jag är
röd men jag brinner
bara när
spegeln hånler

jag kan inte
lära mig din
ögonfärg utantill
måste kontrollera att
du inte kastar
tankar för att
täcka över spåren där
jag går


men


jag försöker inte nå
längre än hit jag vet

för


jag håller mina fingrar
runt din midja du är
smal men
inte som jag




inte som
jag




Fri vers av stjärnflicka ~
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-03-02 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnflicka ~
stjärnflicka ~