Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dina drömmar dö




jag kommer nog inte återfödas
ytan är så flytande
lika lätt och flyktig som drömmen
du och jag var nog ämnade för varann som
ondskan var ämnad Gud
jag går bakom skuggan
av din mjölk och själ
rinner längs det fruktansvärda
ett mått av mitt blod blandat
ett pund av min huvudskål döpt efter natten
det var så hon kom till mej
var så hon utropade mitt namn




















Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-13 21:43



Bookmark and Share


    Klas Nilsson
Fantastiskt vacker! Det här känns som du. Här kommer din makalösa talang fram på ett underbart sätt. Skriv mer så här! Vackert, vackert. Ändra ingenting, absolut inte vad som skribenten innan skrev. Jo, ändra mej till mig. Dikten och dess innehåll är så vacker!
2012-10-15

  cilax VIP
gillar det lite mystiska
hade kanske ersatt det fruktansvärda med ngt annat. det tömda?
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson