Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betong gettot

Grå betong,flagnande puts
dörren tlll tvättstugan är full av klotter
könsord, svordomar, och namn.

Tvättmaskinen spyr ut
det sista sköljvattnet med en suck
det ringlar som en grå massa ner i avloppet.

Strumpor, trosor, en sliten tröja
kläderna i en korg på ett nött betong golv
de deltar i en evighetscirkus.

Den grå vardagens kretslopp kring
det som är nödvändigt.
Är det detta som är livet ? ?




Fri vers av rosa tanten
Läst 253 gånger
Publicerad 2012-10-14 19:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa av oss kallar det du beskriver för ett hem.
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

rosa tanten
rosa tanten