Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tuffa tider

Jag söker meningen med livet

Jag ser den ibland i ett leende.

När någon håller en liten hand
eller när någon söker och får
tröst.

I dessa ondskans och dårskapens
tider.
Får man greppa minsta
halmstrå.




Fri vers av rosa tanten
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-12 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosa tanten
rosa tanten