Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av poesi tävlingen som jag inte får delta i


Svart kaffe och mörk choklad

Somliga säger att världen tar slut
Och det börjar bli rätt akut

Vår livsstil blir våran undergång
En förändring bör göras med språng

Uti denna vår ödesstund
När jag lever mitt liv som hund

Finns det ett enda stort begär
Jag vet vad detta är:

Svart kaffe och mörk choklad
Starkt kaffe och besk choklad

Svart kaffe och mörk choklad
Det är något som gör mig glad

Om det nu sker det som förutspås
Att allting levande nu förgås

Vad gör jag av känslan av obehag
Jo jag förgyller min dag:

Med svart kaffe och mörk choklad
Starkt kaffe och besk choklad ...

Får mig att känna mig glad.







Bunden vers av rosa tanten
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-29 15:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mayaindianernas trams är inget att fästa något avseende vid. Det är bara new age-fanatiker som ägnar sig åt sådant.
Att jorden kommer att gå under är emellertid sant. Ingen vet dock dagen eller stunden.
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

rosa tanten
rosa tanten