Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek?

Dina fingrar är som nässlor
De bränner sönder min kropp

De gräver sig in i min hud
Slingrar sig runt min hals
Håller fast mig hårt
Och sliter sönder mig sakta

Dina ord förvränger mitt sinne
Där allt var mörkt finns nu förgiftat hopp
Giftiga nattfjärilar med sylvassa vingar

Du lämnar djupa sår på min vita hy
Du lämnar en falsk trygghet i mitt hjärta
Du lämnar en doft av rosor i min verklighet
Du har gjort någonting med mitt hjärta...




Fri vers av nivea
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-02-12 15:06



Bookmark and Share


    pergunnel
wow, jag gillar den här!
det finns så mycket känsla bakom orden!
Fortsätt så :)
2006-02-18

  Tove Meyer VIP
underbart smärtsamt sätt att beskriva kärleken på - vackert.
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

nivea