Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av rädsla

Du ser sorgen
Reflekteras
I mina ögon

Du ser tusentals
Svek

Löften ingen höll

Du ser tvekan
Och mina läppar
darrar

Innan du kysser mig
För hårt

Känner du inte
smaken av rädsla?




Fri vers av nivea
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-02-15 12:43



Bookmark and Share


  stjärnflicka ~
jättefint skrivet! jag älskar de här raderna;

"Du ser sorgen
Reflekteras
I mina ögon

Du ser tusentals
Svek

Löften ingen höll"

för det är något av det vackraste jag läst
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

nivea