Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmm.. Riktigt riktigt gammal. Men jag smågillar den. Lite i alla fall...


15 kilo ifrån verkligheten

Ett kilo till
Så kanske trycket lättar
Jag kanske kan
andas
lite lättare igen?

Två kilo till
Och jag vill vara så nära
Men jag får
aldrig
plats i ditt hjärta
Mer

Tre kilo till
Jag vill inte existera
utan dig
Men om jag måste
Vill jag vara så liten
att jag nästan inte
syns

Fyra kilo till
Håll käften
Jag är vacker som jag är

Fem kilo till
Jag orkar inte andas
Jag orkar inte sära på läpparna
för att viska
på hjälp

Sex kilo till
Har jag fått mina vingar?
Är jag tillräckligt lätt
för att flyga
härifrån?




Fri vers av nivea
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-02-20 15:51



Bookmark and Share


    pergunnel
TACKTACKTACKTACK
för att du låter mig läsa
nåt såhär underbart en
lördagskväll som hittills
har vart fylld med sorg.



Och jagvet, den här dikten är också
sorglig, men gud så underbar!
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

nivea