Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergata

Det var i ljuset han befann sig

Allt var så enkelt
Allt var i en ordning
Allt var i en harmoni
Allt var så levande

Snön låg vit över vidderna
Nattfrosten hade gjort sitt intåg

Plötsligt som ur en dröm hände det

Allt blev så komplicerat
Allt blev satt ur spel
Allt blev till disharmoni
Allt blev så plötsligt döende

Det var till ljuset han försvann




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-14 23:50



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
En dikt på annorlunda form, kanske ett bidrag till tävlingen med sina 13 rader och en vändning på slutet?

2012-10-19

  Federico Romano
Det sker, jag vet!
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP