Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäcken




Alla dessa dagar
som rinner
genom bäcken Livet

Porlar stillsamt
på färden utför
mot havet Döden

Strömmar kommer
utan rädsla
för strandlinjen

Obekymrat
guppar barkbåten
mot forsen


© Svenarne Jansson




Fri vers av Svenarne Jansson
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-15 14:11



Bookmark and Share


  Annika Persson
strömmarna kommer av jordens lutning
om ett berg, en jord lutar

havsströmmarna kommer av krafter
i jordens mitt, gravitation och rörelse

och där står vi bland alla krafter
stilla eller snurrar runt och dras med

men vi har också krafter att hejda
inombords för stillhet
2012-10-15

  Annika Persson
mycket vacker text
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Svenarne Jansson
Svenarne Jansson