Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst



Och ändå gryr dagen stilla
som om hösten inte fanns
Korta stunder av ljus
och försvinnande färger

Längtan efter tid som var
men aldrig lät sig fångas
Vetskap om kommande stunder
timmar av ofrid och dunkel

Hopp om att kunna förnimma
värme, i köldens revir
En liten aning av framtid
i kommande mörka salar


© Svenarne Jansson




Fri vers av Svenarne Jansson
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-15 14:17



Bookmark and Share


  Madeleine Richter
Känner igen mig i dina tankegångar. Orden går rakt in
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Svenarne Jansson
Svenarne Jansson