Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funnits


har jag funnit
vars ängslan
liknar min
förresten
har jag inte
har jag

kontrollfrågan
hur uppfattas
studsar mellan
inte?

vägda ord kastas nästan
räddas
i sista stund
förlåtande av
inget det var
inget jag ville
inget ville allt

ger dig tid
inom ramen för mitt tålamod
nej all tid
nej ingen ge mig din tid nu
all
jag brister utan dina löften
men säg inget
än

jo
nej
jag älskar din tvekan men stilla min
menar:
menar inte




Fri vers (Fri form) av Marta
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-15 15:07



Bookmark and Share


  Dusim
Jag tycker om hur du lyckas göra hela dikten till en fråga. det kändes.
sedan. det där med variationerna i slutet på vers tre. fint.
2012-10-16

  cilax VIP
det skira i kärleken, det ängsligt spännande
Gillar också formen, minimalistisk, prövande
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta