Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Definiera döden (trad)


Tänka om man skulle ta och dö nån dag
önskan att föreviga ögonblicket i ljuset
mot tunnelns slut
tanken att allt är slut
tron på evigheten inom Gud eller utom
Till Jord Skall Du Åter Gå
till jord
mylla
morän
ras
takras
rastak
lort

Genom skogen och mossan till brustna
takåsen ensam kvar
utomstående reflektioner finner ljuset från
solen via skrot
tänka är skrot
funderingar eller drömmar som säger samma sak

Definiera schizofreni

Vem är du

Vem är du att ta dig an den svåra så svåra uppgiften
att desarmera försvaren att reflektera minnen
att hantera ångest som bollar i luften på arbetsförmedlingen
håll dom där och om du tappar är du utan i 100 dagar
följ dina känslor men minns att du alltid har fel och
vad du än tror är fel

Klä sakta av dig lager för lager

Om man nu ser människan som en lök finns det ingen mitten
bara skal
men om man nu vore en persika skulle det vara annat

Ljus och färger som vi delat med varandra
våra händer bundna och avskavda naglar
som vi sällan saknar eller har användning av i denna helveteshåla
inga glamour-fester eller ens nåt stoj
vi penslar sakta och tänker tillbaka

"Death by drowning"

Döden genom drunkning
han nådde döden genom drunkning
ville havet ha honom
eller var han bara ännu en objuden gäst




Övriga genrer av Andyman
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-02-12 17:06



Bookmark and Share


    lindhag
Älskar hur du skriver.. känner igen mig i ditt tungsinne o hur du uppfattar saker..tack..man är inte ensam i dom känslorna tydligen ;)
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Andyman
Andyman