Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke


Till frukost denna dag
yoghurt, sylt
ett äpple
en banan

Utanför mitt fönster
ett vinterland
i blått
och vitt

Snörde ihop halsen till en maskros
planterade ut den
i en snödriva
försökte hänga äpplet
i en frusen kvist
av äppelträdet
där borta

Grannarna tittade konstigt på mig
genom sitt fönster
så jag hämtade bananen
och sköt dom med den




Fri vers av Andyman
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-10 10:58



Bookmark and Share


  widmark
Det var en tanke det. Gick inte att undkomma utan ett snett leende på läpparna.
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Andyman
Andyman