Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppskontakt - För Länge Sedan


Kroppskontakt
Jag saknar kroppskontakt

Länge sedan
Det var så länge sedan

Sedan
Någon ville röra vid mig så som älskande gör
Någon ville höra till mig så som älskande gör

Länge Sedan
Någon ville sakta smyga fram och slicka mina sår
Någon ville hålla mig hårt genom stormen, fram till vår

För Länge Sedan
Någon ville med sitt finger teckna stjärnor mot mitt skinn
Någon ville med sin tunga tala klarspråk emot min

För Länge Sedan Du
Lät Ditt Öra Vidröra Min Mun




Fri vers av Andyman
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-02-09 18:24



Bookmark and Share


  widmark
Desto fler gånger jag läser den, desto bättre blir den. Men jag skulle vilja sudda lite i den, ta bort dem första två raderna till exempel. Det är tydligt nog som det är.
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Andyman
Andyman