Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN VARSAMMA HAND

Så varligt

du rörde handen din

för att lyftaen lock

från min kind

Hela världen

plötsligt öppen står

för det är då jag förstår

Det jag anat

men inte vågat tro

Att även i dej

kärleken bor

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-16 19:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skrivet!
2012-10-20

  M M Mannheim VIP
Tror nog att kärleken finns hos nästan alla och känna kärlek för dig är nog lätt när man läser dina kärleksdikter.
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP