Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om min känsliga skuldra

Rummet tätnar-
syret klyvs och skuggor letar
De försöker locka mig till sig
genom skuggspel vill de få mig på fall 

Jag stänger om jaget
utestänger mörkrets härskare
låter ljuset linda sin långa arm
om min känsliga skuldra..,

så dansa då med mig, du ljusets drottning
här och nu, till under tidig timma

du putsar drömmar
skrämmer mina maror på flykt
lägger andrum i mina vrår..,

så andas då med mig
här och nu, för alltid

rummet vakar




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-20 19:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt och fint skrivet!
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP