Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakta öppnas upp och bli sårbar

som att
födas lite
på nytt
se
känna livet med risk
för fall
som skadar ända in

samtidigt som
ingen
väg tillbaka
finns

för
lyckan väntar
på att få komma in
tänker inte
låta livet

utan




Fri vers av kråkan VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-18 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP