Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min boning

~~~


i dina andetag
finner jag min boning





~~~




Fri vers av Markattan
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-02-12 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan