Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du är ...

som balsam
för mitt innanför.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-19 15:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Yes...precis så...underbart...
2012-10-19

  Gunnel Eriksson VIP
"Mitt innanför" mkt bra uttryckt!
2012-10-19

    Birgersdotter VIP
Åh ..tycker mycket om...
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP