Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNNS SOM JAG GLÖMT

Att

leva

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-19 17:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA sanning och insikt på samma gång! "APPLÅD"
2012-10-20

  Ninananonia VIP
ja man gör det ibland..
2012-10-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det händer då och då...bäst att sätta fart...
2012-10-19

  Hanna Mari Wallin
med få ord påminner du oss om det viktigaste...
2012-10-19

    ej medlem längre
Kort och djupt !!!
2012-10-19

    ej medlem längre
Bättre sent än aldrig.
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP