Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..efter tungsinne får man sätta på sitt leende

det kan kännas tungt
efter drömmar
tankar
om livet
gammla saker som väcks


tungt
lite svårt att andas
och sådär


kanske det viktiga
är
att man kan
sätta på
leendet igen
gå ut
göra
leva och se fram

kanske det viktiga är
att man inte
blir kvar
att man kan le sig fram
tills man tror
att det var det man gjorde
från början


som en liten lek med sig själv




Fri vers av kråkan VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-20 09:30



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
ja så rätt tänkt o bra beskrivet
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP